Naar boven

Persoonlijk advies

De keuze voor een nieuwe schoen is persoonlijk. Niet alleen het model, de kleur en het materiaal moet aansluiten bij uw smaak: ook moet de schoen passen bij uw voet. Kies in deze gevallen voor de uitmuntende collectie schoenen van Van Son Schoenmode in Etten-Leur! Onze adviseurs geven u graag een schoenadvies op maat.

Schoenen voor iedere vorm
Voeten zijn er in verschillende soorten en maten. Voeten met een hoge wreef, heel smalle voeten, voeten met een grote holte of voeten zonder holte (platvoeten): geen voet is hetzelfde. U wilt in deze gevallen een schoen die niet alleen hartstikke mooi oogt – u wilt bovenal een schoen die is afgestemd op de vorm van uw voet. Dit zorgt ervoor dat u prettig en zonder pijn kunt lopen.

Gratis voetmeting
Bij Van Son Schoenmode helpen wij u graag de juiste schoen te vinden. Wij zijn een schoenenspeciaalzaak in Etten-Leur en onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het geven van schoenadvies op maat. Aan de hand van de gratis voetmeting bekijken wij welke schoen voor uw voeten geschikt is. Heeft u op uw voeten vervelende knelpunten of pijnlijke plekken, dan horen wij dit graag. Aan de hand van de meetresultaten adviseren wij u de perfect passende schoenen. Wij beschikken over schoenen voor dames en heren.

Bezoek onze schoenenwinkel
Breng vandaag nog een bezoek aan onze schoenenwinkel. Bekijk hier onze prachtige collectie schoenen van topmerken als Van Bommel, van Lier, Mephisto, Gabor, Durea, Verhulst, Wolky, Xsensible, Hartjes, Hassia Nerogiardini en nog vele anderen. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomschoen.