Naar boven

Breedtemaat


Schoenen in lentematen en breedtematen.
In onze winkel vindt u een verscheidenheid aan schoenen voor dames, heren en kinderen. Dit zijn schoenen in zeer uiteenlopende lengtematen en breedtematen
Met een gratis voetmeting worden uw voeten op een deskundige manier opgemeten. Wij meten hierbij nieta alleen de lengte, maar ook de breedte van de voorvoet om een goede indruk te krijgen wat voor u de beste schoen zou zijn.

Schoenen van topmerken
Onze verkoopadviseurs beoordelen de meetresultaten en tonen u welke schoenen bij uw voeten passen. Uiteraard beschikken wij over schoenen in uiteenlopende modellen, stijlen, kleuren, prints en materialen. Zo vindt u altijd een schoen die past bij uw behoeften én uw wensen. In ons assortiment hebben wij onder andere schoeisel van topmerken als Van Bommel, Gabor, Footnotes, Wolky en meer. Veel meer!

Kom langs in onze schoenenspeciaalzaak
Bent u enthousiast geworden? Neem dan een kijkje in onze schoenenwinkel in Etten-Leur (bij Breda). Onze adviseurs verwelkomen u graag en nemen de tijd om u van een deskundig en persoonlijk advies te voorzien. Graag tot kijk.