Onze winkel

Kom eens een kijkje nemen!

Zoekt u voor het nieuwe seizoen een nieuw paar schoenen? Ga winkelen bij Van Son Schoenen, dé schoenenspeciaalzaak van Etten-Leur. In onze winkel vindt u een verscheidenheid aan prachtige schoenenmerken en ontvangt u het allerbeste advies van onze verkoopadviseurs. Zo vindt u altijd de perfecte schoen voor uw voet.

Damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen

In Winkelhart Etten-Leur – het winkelcentrum van de Brabantse plaats – vindt u schoenenwinkel Van Son Schoenen. In de prachtig aangeklede winkel vindt u zeer uiteenlopende schoenen voor dames, heren en kinderen. Deze schoenen zijn van kwaliteitsmerken als Van Bommel, Gabor, Footnotes, Rieker, Yellow Cab, Wolky en meer. Veel meer! De schoenen zijn beschikbaar in tal van modellen, stijlen, kleuren, prints én materialen. Daarnaast beschikken de schoenen over diverse lengte-, breedte- en hoogtematen.

Gratis voetmeting en deskundig advies

De keuze voor een nieuwe schoen is namelijk heel persoonlijk. De ene persoon heeft brede voeten met een hoge wreef en de andere persoon heeft smalle voeten die in reguliere schoenen te veel ruimte hebben. Bij Van Son Schoenen hebben wij voor uw voeten de perfecte schoenen. Aan de hand van een gratis voetmeting meten wij uw voeten op. Aan de hand van de meetresultaten bekijken wij welke schoenen voor uw voeten geschikt zijn. Wij stellen u diverse schoenen voor en indien gewenst kunnen deze schoenen door de fabrikant verder aangepast worden, zodat ze de ideale pasvorm verkrijgen.

Bezoek onze schoenenwinkel in Etten-Leur

Wilt u schoenadvies op maat? Breng een bezoek aan onze winkel in Etten-Leur en laat u verrassen door onze mooie collectie schoenen voor vrouwen, mannen en kids. Onze adviseurs verwelkomen u graag en nemen de tijd om u van een deskundig en persoonlijk advies te voorzien.

 • Kom langs

  Van Son Schoenen
  Bisschopsmolenstraat 28
  4876 AN Etten-Leur
  076 - 50 340 92
 • Openingstijden

  Ma 13:00 - 17:30
  Di - do 9:30 - 17:30
  Vr9:30 - 21:00
  Za9:30 - 17:00

Vragen?

Bel 076 5034092
Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag t/m Donderdag9.30 - 17.30
Vrijdag9.30 - 21.00
Zaterdag9.30 - 17.00