Voetmeting

Wij adviseren u graag

Om voor u de perfecte schoen te vinden kunnen wij een voetmeting uitvoeren. Indien noodzakelijk kunnen we in eigen werkplaats het voetbed aanpassen of zo nodig een steunzool maken aan de hand van een blauwdruk.

Hoe wij werken

Onze werkwijze

  • Breedtemaat

    Heeft u brede voeten en vindt u het daardoor lastig om een schoen te vinden die goed past? Of heeft u juist heel smalle voeten en zijn de meeste schoenen veel en veel te groot? Breng in deze gevallen een bezoek aan Van Son Schoenmode in Etten-Leur! Wij adviseren u graag de juiste schoen voor uw voet.

  • Persoonlijk advies

    De keuze voor een nieuwe schoen is persoonlijk. Niet alleen het model, de kleur en het materiaal moet aansluiten bij uw smaak: ook moet de schoen passen bij uw voet. Kies in deze gevallen voor de uitmuntende collectie schoenen van Van Son Schoenmode in Etten-Leur! Onze adviseurs geven u graag een schoenadvies op maat.

  • Schoenen op maat

    Iedere voet is anders. De ene persoon heeft brede voeten met een hoge wreef en de ander heeft heel smalle voeten. Omdat voeten zo persoonlijk én verschillend zijn, is het goed om deze te voorzien van een schoen op maat. Een schoen die specifiek voor uw voet is gemaakt en die u op de juiste manier ondersteunt.

Vragen?

Bel 076 5034092
Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag t/m Donderdag9.30 - 17.30
Vrijdag9.30 - 21.00
Zaterdag9.30 - 17.00