Xsensible

WALK THE COMFORT SIDE OF LIFE

Xsensible Stretchwalker is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest.

WALK THE COMFORT SIDE OF LIFE

Vanaf heden is de collectie bij van Son Schoenen uitgebreid met het nieuwe merk Xsensible Stretchwalker. Door de toepassing van de unieke zooltechnologie is lopen nog nooit zo comfortabel geweest. Stretchwalker is de schoen die u blij maakt. Ervaar het zelf! Geen vermoeide voeten door de combinatie van balans en demping. Voor de winter zijn de kleuren blauw, zwart en brons. Hierdoor passen ze perfect in het modebeeld, en ze zijn standaard voorzien van de  gepatenteerde stretchtechnologie Xsensible Inside, waardoor ze bij gevoelige knobbels net dat extra beetje ruimte kunnen geven.

 

Xsensible Stretchwalker is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoen zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam waardoor gewrichten minder belast worden, hetgeen bij een hielspoor positieve effecten kan hebben! Ook is het mogelijk je eigen steunzool te gebruiken.

De oorsprong van Stretchwalker is gebaseerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (one-tooth Tengu geta /  platformhak), een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. Deze houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het  midden van de zool is geplaatst.

Xsensible, onderdeel van Nimco, is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van de hoogste kwaliteit schoenen.

Kom ze eens vrijblijvend proberen en laat je verrassen door de perfecte pasvorm.

Vragen?

Bel 076 5034092
Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag t/m Donderdag9.30 - 17.30
Vrijdag9.30 - 21.00
Zaterdag9.30 - 17.00