Durea

De zolen zijn voorzien van een stabiel draagvlak

Durea

De schoenen zijn met liefde gemaakt zodat jij ze met liefde kunt dragen

Durea is een Nederlandse producent van comfortschoenen. Het familiebedrijf is in 1948 opgericht en maakt inmiddels al meer dan 65 jaar comfortabele damesschoenen met een perfecte pasvorm en een eigentijdse uitstraling. Door te investeren in nieuwe technieken kan Durea continue blijven voldoen aan de eisen en wensen van de klanten. Dit jaar is er een Durea Go collectie uitgebracht. Deze sneakers hebben een lichtgewicht schokabsorberende PU zool die je houding ondersteunt. De zolen zijn voorzien van een stabiel draagvlak en diverse sturingselementen die bijdragen aan een goede afwikkeling van de voet.

De schoenen zijn met liefde gemaakt zodat jij ze met liefde kunt dragen. Het leer voor de schoenen komt uit Italië en wordt uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit. De leesten, zolen, voetbedden en hakken voor alle schoenen worden in Nederland ontwikkeld. In totaal zijn er zo'n 200 handelingen per schoen nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. Voordat de schoenen de fabriek in Drunen verlaten gaan ze door een uitgebreide controle. Dankzij het uitneembare voetbed zijn Durea damesschoenen ook geschikt wanneer je eigen steunzolen in je schoenen draagt. Zo garandeert Durea de beste kwaliteit comfortschoenen met de beste pasvorm.

Naast het bieden van het juiste comfort hebben de schoenen ook een mooi uiterlijk. Diverse modellen zijn voorzien van een metallic coating, een printje of een reptielendessin. De uitgebreide Durea collectie bestaat uit veterboots, klittenbandschoenen, sneakers, veterschoenen, instappers en bandschoenen. 

Vragen?

Bel 076 5034092
Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag t/m Donderdag9.30 - 17.30
Vrijdag9.30 - 21.00
Zaterdag9.30 - 17.00