Kinderschoenen

Verantwoord, voor alle leeftijden

Zoekt u voor uw zoon of dochter nieuwe schoenen? Schoenen die niet alleen een mooie uitstraling hebben, maar die ook voorzien zijn van een goede pasvorm? Breng een bezoek aan Van Son Schoenmode in Etten-Leur! In ons assortiment hebben wij modieuze kinderschoenen van gerenommeerde schoenenmerken.

Schoenen voor jongens en meisjes
Schoenen met een goede pasvorm zijn zeer belangrijk, met name voor kinderen. Kindervoeten zijn in de groei en tijdens dit proces moeten de voeten goed ondersteund worden. De voeten moeten niet in de knel zitten en moeten ruimte hebben. Zo groeien de voeten op de juiste manier en ondervindt uw kind geen pijn of hinder tijdens het spelen. Bij Van Son Schoenmode vindt u de allerbeste kinderschoenen die op maat gemaakt kunnen worden.

Gratis voetmeting en deskundig advies
Wij gaan hierbij als volgt te werk: wij nodigen u en uw zoon of dochter uit in onze schoenenspeciaalzaak in Etten-Leur. Op een speelse en laagdrempelige wijze meten wij de voeten van uw kind. Hierbij wordt de lengte, breedte én hoogte van de voet gemeten. De meetresultaten worden beoordeeld door onze adviseurs: zij adviseren uw zoon of dochter vervolgens de juiste schoenen met de ideale pasvorm en goede ondersteuning. Wij beschikken in ons assortiment over schoenen van topmerken als Munich, Birkenstock, Giga Shoes, Red Rag, Develab en Bunnies JR.

Bezoek onze schoenenwinkel in Etten-Leur
Bezoek onze schoenenspeciaalzaak in Etten-Leur en shop de schoenen voor uw zoon of dochter. Wij hebben een prachtige collectie met kinderschoenen en geven deskundig schoenadvies op maat. Graag tot ziens.

Vind de perfecte schoen

Wij adviseren u graag

Vragen?

Bel 076 5034092
Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag t/m Donderdag9.30 - 17.30
Vrijdag9.30 - 21.00
Zaterdag9.30 - 17.00