Heren schoenen

Altijd fashionable

Bent u naarstig op zoek naar nieuwe schoenen? Of u nu zoekt naar boots, veterschoenen, sneakers, gympen, mocassins of slippers en sandalen: bij Van Son Schoenmode in Etten-Leur vindt u ongetwijfeld uw nieuwe schoen! Wij hebben een prachtige collectie schoenen en voorzien u bovendien van een deskundig en persoonlijk schoenadvies.

Herenschoenen van topmerken
Wij nodigen u van harte uit in de winkel van Van Son Schoenmode, een schoenenspeciaalzaak in Etten-Leur (bij Breda). In onze winkel vindt u een verscheidenheid aan schoeisel. Deze schoenen zijn van gerenommeerde schoenenmerken als Van Bommel, Will Lester, Fluchos, Rieker, Mephisto en Panama Jack. Uiteraard hebben wij nog veel meer exclusieve en moderne schoenenmerken beschikbaar. De schoenen zijn voorzien van diverse stijlen, kleuren, prints, materialen én pasvormen. Zo beschikken wij onder andere over schoenen met afwijkende maten in breedte, lengte en hoogte.

Laat uw voeten gratis opmeten
Heeft u slanke voeten en zijn reguliere schoenen vaak veel te breed? Of heeft u voeten met een hoge wreef? In deze gevallen is het lastig een schoen te vinden die écht goed past. Bij Van Son Schoenmode helpen wij u graag bij uw zoektocht naar de ideale schoen. Wij verwelkomen u in onze winkel en starten met een gratis voetmeting. Hierbij wordt de lengte, breedte en hoogte van uw voet gemeten. Heeft u op uw voeten vervelende knelpunten of pijnlijke plekken, dan horen wij dit ook graag. Aan de hand van de meetresultaten adviseren onze verkoopadviseurs u de perfect passende schoenen!

Bezoek onze schoenenwinkel in Etten-Leur
Benieuwd naar onze collectie herenschoenen? Breng van maandag tot en met zondag een bezoek aan Van Son Schoenmode in Etten-Leur. Laat u verrassen door onze mooie schoenencollectie en het deskundige schoenenadvies van onze medewerkers.

Vind de perfecte schoen

Wij adviseren u graag

Vragen?

Bel 076 5034092
Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag t/m Donderdag9.30 - 17.30
Vrijdag9.30 - 21.00
Zaterdag9.30 - 17.00