Dames schoenen

Voor iedere gelegenheid

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe schoenen. Bent u op zoek naar een paar pumps, ballerina’s, espadrilles, sneakers, gympen of enkellaarsjes? Breng een bezoek aan schoenenwinkel Van Son Schoenmode in Etten-Leur! Wij beschikken over een ruime collectie damesschoenen en voorzien u van een deskundig schoenadvies!

Damesschoenen van topmerken
In de collectie van Van Son Schoenmode vindt u prachtige vrouwenschoenen. Deze schoenen zijn van exclusieve en zeer modieuze merken als Carmens, Mjus, AQA Shoes, Birkenstock, Footnotes, K-Swiss en meer. Veel meer! De schoenen zijn beschikbaar in diverse stijlen, kleuren, prints én materialen. Of u nu kiest voor suède, nubuck, glad leer of stof. Bovendien vindt u bij Van Son Schoenmode ook tal van schoenen met een afwijkende breedte-, lengte- en hoogtemaat.

Gratis voetmeting en advies op maat
Geen twee voeten zijn hetzelfde. De ene persoon heeft heel smalle voeten en de andere persoon heeft een grote holte en hoge wreef. Deze voeten vragen om verschillende schoenen. Schoenen die zijn afgestemd op de specifieke vorm van de voet. Bij Van Son Schoenmode begrijpen wij dit als geen ander. Brengt u een bezoek aan onze schoenenwinkel, dan voorzien wij u van een gratis voetmeting. Met hoogwaardige apparatuur meten wij uw voeten op en bekijken vervolgens welke schoenen bij uw voeten passen. Dankzij dit advies op maat zitten uw schoenen altijd als gegoten!

Bezoek onze schoenenwinkel in Etten-Leur
Wilt u naar Van Son Schoenmode voor nieuwe schoenen? Onze verkoopadviseurs heten u van harte welkom. Wij geven u graag een gratis voetmeting en vertellen u daarna haarfijn welke schoenen perfect aansluiten op uw voeten. Graag tot ziens!

Vind de perfecte schoen

Wij adviseren u graag

[Onze producten]

Vragen?

Bel 076 5034092
Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag t/m Donderdag9.30 - 17.30
Vrijdag9.30 - 21.00
Zaterdag9.30 - 17.00